top of page
Techman-happy-surfer.jpg

Wie is TECHMAN?

Dat vertel ik je graag hier...

Techman-familie-1.jpg

Mijn verhaal

Hallo, ik ben Kris.

 

Na meer dan 20 jaar ervaring als IT'er, ondernemer en specialist in cyberveiligheid bij grote bedrijven, startte ik in 2022 via Techman.be een nieuwe carrière die dichter aanleunt bij mijn passies en hobby's.

Geen evidente omschakeling, die gedreven was door twee algemene doelstellingen.

1. Een job context creëren dat op mijn lijf geschreven is.

2. Meer fysiek werk weg van schermen: Gedaan met een computerwerker te zijn en de hele dag achter meerdere schermen te zitten. 

En zo is techman geboren. Een spannend verhaal. In 2024 kreeg de website een grondige makeover en maakte ik nog duidelijkere keuzes richting mijn interesses in duurzaamheid en watersporten.

Waar ik blij van word

Super tevreden klanten

Ik krijg energie van een klant die zich echt begrepen en geholpen voelt. Ik sta voor hoge kwaliteit, eerlijkheid en een heldere uitleg. Ik streef naar klanten die zeggen: "Bij Techman zit je goed".

Nieuwe projecten en mensen

Ik ben een nieuwfreak en zie graag snel resultaten. Ik floreer bij wisselende technologie projecten en problemen. Uitzoeken en testen hoe iets optimaal werkt doe ik graag. Maar het is pas echt plezant als je expertise iemand kan helpen. 

Keep it simple

Technologie moet je leven verrijken, comfortable maken of vereenvoudigen EN passen binnen je budget. Het moet geen gadget festijn worden of complex zijn. Behalve als je daarvan houdt natuurlijk. 

Ik woon in Pellenberg

ahja, en voldoende gek kunnen doen...

Dat is ook belangrijk. Leer mijn hobby's en gezin kennen in dit 60 seconden filmpje.

bottom of page