top of page
Image by Rirri

Je foto's organiseren

Doel: Het einddoel is dat je met al jou eigen toestellen steeds toegang hebt tot al je foto's en video's en dat deze gebacked-up zijn zodat je die in principe nooit meer zal verliezen.

Duurtijd: De meeste mensen zijn geholpen met 1 uur hulp. In sommige gevallen het kan nuttig zijn om een 2de opvolg sessie in te plannen.

Locatie: Bij jou thuis

Je foto's en video's zijn waarschijnlijk één van je meeste dierbare digitale bestanden. Niemand wilt die verliezen, maar toch gebeurt dat meer dan je denkt.

Als je je smartphone verliest ben je dan ook al je foto's kwijt die je ermee maakte? Weet jij waar al die foto's opgeslagen worden die je neemt met je smartphone of tablet? Staan die enkel op je toestel of heb je een backup in the cloud bij bv Google of Apple?

En wat met al die digitale foto's die je enkele jaren geleden nog nam met een echt digitaal fototoestel? Zijn die alleen maar op de harde schijf van je laptop of pc opgeslagen? Misschien heb je ook nog ergens CD, DVD's, USB-sticks of andere externe harde schijven met foto's erop?

Hoe kan je ervoor zorgen dat je dia's of afgedrukte foto's van vroeger gedigitaliseerd worden, zodat je die altijd bijhebt en ze nooit meer verliest?

Als je met zulke vragen zit, help ik je graag.

Wat ik kom doen als we afspreken

Het einddoel is dat je met al jou eigen toestellen steeds toegang hebt tot al je foto's en video's en dat deze gebacked-up zijn zodat je die in principe nooit meer zal verliezen.

  1. We maken samen een overzicht van de verschillende opslagplaatsen van al je foto's.

  2. We bekijken welke cloud dienst voor jou het meest geschikt is om je foto's in op te slaan en welke foto's naar daar moeten.

  3. Ik zorg ervoor dat al je bestaande en toekomstige foto's (automatisch) in de cloud dienst naar keuze opgeslagen worden.

  4. Ik zorg ervoor dat je al je foto's kan bekijken en organiseren vanaf al je toestellen waarop je dat op wenst.

  5. Ik leg jou helder uit hoe alles werkt, en laat een korte uitleg en tekening achter.

Lijkt dit iets voor jouw? Maak dan een afspraak.

Ken je iemand die hier mee geholpen zou zijn? Deel het.

bottom of page